Témaindító hozzászólás
|
2006.03.25. 07:49 - |
Sziasztok ! Szeretném megtudni hogy főzés után mért repedezik meg a bojli ? Üdv:Gy |
[27-8] [7-1]
Sziasztok!Véleményt szeretnék a két podrol a képeket elnézve egy-két képen láttam az egyiket tehátha a másikról nemis de a concorde-röl tudtok véleményt adni!X2 Swing Devil rod pod X2 Stabilizer-Concorde |
Hi!
Kösz az infót!
Igazad van teljesen. Csak tudod június itán jó ideig nem lesz módom pecázni -1 évig tuti- meló miatt, ezért addig meg szeretném fogni amit lehet. |
Ciao ! Osztom carpmania véleményét. Nem ajánlom, hogy elvessz a részletekbe. Találj ki, és tesztelj egy egyszerűbb összetevőkből álló bojlit, majd később erre alapozhatsz. Remélem nem orrolsz meg rám, de szerintem a kezdő szakács is először a tojásrántottával kezdi. Lehet, hogy a példa kicsit erős, de a lényeg: kísérletezni lehet, csak akkor ha van már egy jó recepted amira alapozhatsz. Persze ez nem zárja ki azt, hogy sikeres legyél a nagyon összetett bojlival. Étvágygerjesztőből szerintem nem csak édes van, de ennek sincs akkora jelentősége, mint ahogy azt egyesek állítják. Egyébként én előnyben részesítem a keményebb bojlikat. Görbüljön Üdv
|
szia!Szerintem ennyi összetevő felesleges....A végén túl "műanyag" lesz a bojlid...keményítésre megfelel a sima bolti étkezési keményítő is.
üdv |
Hi!
Az édesítőszerek használatával kapcsoaltban írok. Egy golyóhoz ha nectarblendet használok, és nem robin redet, meg teszek mellét 5% szőlőcukrot, akkor a melaszból még kell bele? Mert abból még tennék 10ml-t kilónként a magas beatin tartalma miatt. Meg olcsóbb is, literenként 300Ft. (Nem BC) Ha étvágygerjesztőből csak édes van, akkor mi van? (Nutra sweet). Halasból készülne édes, meg fűszeres is, és fahéjas-csokis. (Mag Trigga Ice, de ott a gyári folyadék miatt nem akarok nagyon variálni.)
Bojli keményítéséhez használjak keményítőt? A tojásalbumin nagyon keményít, de az egyéb lisztek, darák is keményítenek, viszont se Pogányba, se Merenyére nem kell csapágygolyó keménység, ha jól tudom. |
Szia ! Légyszíves próbálj legközelebb nagyobb betűkkel írni, mert nehezen olvasható a szöveg. Előre is köszi. Hát több oka is lehet a bojli repedezésének, de ha leírnád a bojlid összetevőit, és azt hogy főzés után egyből, vagy csak a szárítás folyamán repedezik, akkor könnyebb dolgom lenne. Üdv: bekeny |
Sziasztok ! Szeretném megtudni hogy főzés után mért repedezik meg a bojli ? Üdv:Gy |
[27-8] [7-1]
|